Daksystemen

Welkom bij HEKO, dé specialist in daksystemen. Ons doel is om oplossingen te bieden die niet alleen bescherming bieden tegen weersinvloeden, maar ook bijdragen aan duurzaamheid en een mooi uiterlijk. Met jarenlange ervaring zijn we trots op ons vermogen om aan de behoeften van verschillende projecten en klanten te voldoen.

Bij HEKO begrijpen we dat elk project anders is. Daarom bieden we een breed scala aan daksystemen aan, waaronder producten van twee toonaangevende merken: IKO en Soprema.

IKO daksystemen: IKO is wereldwijd bekend als een topfabrikant van dakmaterialen en waterdichtingsoplossingen. Ze bieden betrouwbare producten voor zowel huizen als bedrijven.

Soprema daksystemen: Soprema staat bekend om hun innovatieve aanpak van dakbedekking en waterdichting, met de nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hun assortiment omvat bitumen membranen, groendaksystemen en vloeibare waterdichtingsoplossingen.

Of u nu kiest voor de veelzijdigheid van IKO of de duurzaamheid van Soprema, bij HEKO staan we voor u klaar om de perfecte dakoplossing voor uw project te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken met een van onze experts. Ontdek vandaag nog hoe onze daksystemen uw project naar een hoger niveau kunnen tillen.

IKO Daksystemen

Heko Dakbedekkingsbedrijf is IKO® Premium Partner en vertrouwt op de innovatieve en solide daksystemen van IKO.

Soprema

Soprema staat bekend om hun innovatieve aanpak van dakbedekking en waterdichting, met de nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Vacature - HEKO
is op zoek naar:

Ervaren dakdekkers opgelet! Ben je een ervaren monteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op en kom ons Heko-team versterken! Extra ervaren dakdekkers opgelet! Ben je een zeer ervaren dakdekker/monteur en wat ouder? Ook voor een baan van drie of vier dagen per week nodigen wij je uit te reageren.

(acquisitie nav deze oproep wordt niet op prijs gesteld!)

Neem contact op