HEKO dakinspectie

Twijfelt u aan de staat van uw dak? Neem dan contact met ons op voor een dakinspectie. Wanneer u twijfelt aan uw bestaande dak, of bij de aankoop van een nieuwe woning of bedrijfsgebouw, kunnen wij uw dak en/of dakkapel vakkundig inspecteren. Een inspectie van het dak is vooral visueel. Wij bekijken de dakstatus, controleren op eventuele lekkage, condensvorming en doen een prognose van de verwachte resterende levensduur. De inspectie kan worden uitgebreid met behulp van een rookmachine voor de verborgen lekkages.

De status van het dak wordt vastgelegd in een rapport en een lijst met aanbevelingen, resulterend in een vrijblijvende offerte. Voor het inspecteren hanteren wij standaard tarieven afhankelijk van het soort en de grootte van uw (toekomstige) dak. Voor een afspraak en kosten van de inspectie door onze gekwalificeerde medewerkers kunt u ons mailen en/of bellen. Vermeldt in uw email de grootte van uw dak, meegezonden foto’s van de voor- en achterzijde van het pand helpen om u een gerichte en scherpe offerte te kunnen doen voor een vakkundig herstel.

Maak vandaag nog een afspraak via telefoonnummer: 078 - 681 35 38 en uw dak, dakkapel, carport, berging of schuur kan binnenkort de (winterse) neerslag weer aan!

Offerte aanvragen