Toplevel

Met trots zijn wij lid van de Toplevel vereniging, een samenwerkingsverband van 14 vooraanstaande dakspecialisten in Nederland, waar wij als een van de 14 deel van uitmaken! Ons team bestaat uit gecertificeerde vakmensen die uitblinken in onze regio. Samen met onze collega's bieden wij landelijke dekking. Binnen Toplevel bundelen wij onze expertise om u de snelste en beste service te bieden, met hoogwaardige daksystemen tegen optimale prijzen. Gezamenlijk tillen we het dakonderhoud naar een hoger niveau.

Als Toplevel bedrijven zijn wij VCA-gecertificeerd, wat inhoudt dat wij voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast waarborgen wij onze kwaliteit volgens het KOMO-procescertificaat (BRL4702), wat staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Vacature - HEKO
is op zoek naar:

Ervaren dakdekkers opgelet! Ben je een ervaren monteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op en kom ons Heko-team versterken! Extra ervaren dakdekkers opgelet! Ben je een zeer ervaren dakdekker/monteur en wat ouder? Ook voor een baan van drie of vier dagen per week nodigen wij je uit te reageren.

(acquisitie nav deze oproep wordt niet op prijs gesteld!)

Neem contact op