Wat doen we?

IJZERSTERK IN WATERDICHTE DAKOPLOSSINGEN
Heko Dakbedekkingsbedrijf heeft zich voornamelijk toegelegd op het realiseren van complete onderhouds- en renovatieprojecten.

Voorbeeld: moet een compleet blok woningen worden gerenoveerd, dan verzorgd Heko Dakbedekkingsbedrijf naast het dakbedekkingswerk ook het bijkomende Loodgieters- Steiger- en Timmerwerk.
Voor u als klant betekent dit dat u slechts één aanspreekpunt hebt en dat is wel zo overzichtelijk.

Heko Dakbedekkingsbedrijf hecht veel waarde aan een eerlijk en objectief advies. In een uitgebreide offerte krijgt u tot in de kleinste details informatie over alle werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, inclusief bouwfysische en windbelastingsberekeningen. Zo komt u bij de uitvoering van de werkzaamheden niet voor verrassingen te staan.

Heko werkt voor een keur van opdrachtgevers. Met aannemers, gemeenten, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen wordt met grote regelmaat prettig zaken gedaan. Ook hebben wij een aantal historische gebouwen in onderhoud die jaarlijks worden geïnspecteerd en gerenoveerd.
Vanzelfsprekend behoren ook particulieren tot onze klantenkring. Een dakkapel of een garage krijgt evenveel aandacht en vakmanschap als een grootschalig project.

Wilt u weten wat Heko Dakbedekkingsbedrijf voor u kan betekenen? Neemt u dan (uiteraard geheel vrijblijvend) contact op voor een hoogstpersoonlijke kennismaking.